top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

OM OS

TEAMBUILDING
LEDERUDVIKLING
PERSONLIG UDVIKLING
KICK-OFFS
Om os

Dolphin Group A/S blev etableret i 1996 ud fra en vision om at skabe fleksible, udfordrende og præstations-fremmende træningsmiljøer for ledere og teams – både i private og offentlige virksomheder. Vi er i dag 3        faste medarbejdere og over 40 professionelle konsulenter, som vi kan indkalde for at gøre de enkelte forløb       så relevante og skarpe som muligt. En af vores styrker er bl.a. vores konsulenter, der alle har relevant branchekendskab inden for en lang række forskellige brancher. Det gør vores forløb knivskarpe på netop       jeres udfordringer.

Langvarige relationer                                                                                                                                        Vi har lige fra starten lagt vægt på langvarige relationer - både når det gælder medarbejdere, samarbejds- partnere og kunder. Det mener vi ganske enkelt giver de bedste resultater. Vi er blandt andet hovedleverandør    af udviklingsforløb for en række store, danske virksomheder, men vi kan naturligvis også stå for et enkelt arrangement eller forløb i en virksomhed.

Struktureret planlægning og gennemførelse                                                                                                    For at sikre vores kunder det størst mulige udbytte af ethvert forløb går vi særdeles struktureret til værks.For        os handler det ikke kun om at skabe nogle spændende rammer, men om resultater. Der ligger derfor altid et grundigt forarbejde forud for ethvert forløb – uanset formålet. Forarbejdet sker altid i en tæt dialog med kunden, og her bliver formål og mål bl.a. aftalt, så alle ved, hvad der skal ske – og hvor vi skal hen.

Vi tilbyder                                                                                                                                                                   Hos os kan man vælge mellem en række forskellige forløb eller kick-offs. Vi tilbyder professionelle forløb inden for medarbejder- og lederudvikling, teambuilding og kick-offs. Det gør vi bl.a. ved at skabe fleksible, udfordrende, inspirerende og præstationsfremmende træningsmiljøer. Vi henvender os til ledere og teams – både i private og offentlige virksomheder. Ring til Dolphin Group A/S på 20 70 49 70 og få en snak om, hvad vi evt. kan gøre for jeres virksomhed.

 


 

 


               
Dolphin Group A/S Mosevej 13 3630 Jægerspris Telefon 20 70 49 70 Email: se nr. 28661029
Copyright © Dolphin Group A/S - All Rights Reserved.

CMS system & Content Management System.