top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Outdoor/indoor

TEAMBUILDING
LEDERUDVIKLING
PERSONLIG UDVIKLING
KICK-OFFS
Outdoor/indoor
Vi skræddersyr alle forløb, så de præcist passer til kundens behov og mål. Det betyder, at vi arbejder med både outdoor og indoor forløb, samt at vi selvfølgelig kan afvikle seminaret overalt i Danmark – og naturligvis også i udlandet.

Vi arbejder meget gerne med outdoorforløb. Det er vores erfaring, at det giver rigtigt gode muligheder for at skabe et risikofrit miljø – en ”træningsbane” – der typisk øger deltagernes lyst til udvikling og til at eksperimentere. Træningsbanen vil derfor på en gang både udfordre deltagernes omstillingsparathed og samtidig invitere til, at deltagerne ”kaster sig ud i det” og prøver nye metoder i deres samarbejde. Outdoormiljøet ligger samtidig så langt fra de flestes hverdag, at det giver gode muligheder for at holde fokus på proces og udvikling – uden at blive fanget i deltagernes daglige roller.

Vi kan naturligvis også afvikle øvelser indoor, ligesom vi ofte arbejder med forskellige gruppeorienterede udviklingsprocesser i forløb, der netop afvikles indoor.

Vi har erfaring med afvikling af seminarer overalt i Danmark og i udlandet – både i de nordiske lande, EU-landene og længere væk som Dubai og Singapore.

Dolphin Group A/S Mosevej 13 3630 Jægerspris Telefon 20 70 49 70 Email: se nr. 28661029
Copyright © Dolphin Group A/S - All Rights Reserved.

CMS system & Content Management System.