top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Kick-offs

TEAMBUILDING
LEDERUDVIKLING
PERSONLIG UDVIKLING
KICK-OFFS
Kick-offs
Dolphin Group A/S har ud over vores målrettede arbejde med leder- og medarbejderudvikling og personlig udvikling også en masse erfaring med at stable spændende kick-offs på benene for en lang række virksomheder.

Kick-offs skaber rammerne
Ved at udvikle et kick-off arrangement i forbindelse med en større begivenhed i virksomheden kan man gøre en dag eller en bestemt begivenhed endnu mere speciel og mindeværdig. Det kan bruges uanset om det handler om noget strengt forretningsmæssigt som lancering, årsresultatet eller andet, men kick-offs kan i høj grad også bruges socialt – enten for at ryste medarbejderne sammen, skabe sammenhold i en virksomhed eller skabe kontakter mellem forskellige afdelinger osv.

En enestående oplevelse

Dolphin Group A/S har som udgangspunkt fokus på samarbejde og personlig udvikling, men vi kan også tilbyde kick-off arrangementer, hvor en virksomhed f.eks. gerne vil give sine gode kunder en oplevelse ud over det sædvanlige. Det skaber tættere relationer og bedre samarbejde fremover. Lad os tage en snak om de mange muligheder for at få et kick-off til at skabe oplevelser og resultater.


Dolphin Group A/S Mosevej 13 3630 Jægerspris Telefon 20 70 49 70 Email: se nr. 28661029
Copyright © Dolphin Group A/S - All Rights Reserved.

CMS system & Content Management System.