top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Personlig udvikling

TEAMBUILDING
LEDERUDVIKLING
PERSONLIG UDVIKLING
KICK-OFFS
Personlig udvikling
Uanset om der er tale om leder- eller medarbejderudvikling eller teambuilding, så vil de enkelte deltagere opleve en personlig udvikling. Man bliver ganske enkelt stillet i en række situationer, hvor man ikke kan trække på rutinen, undslå sig eller tale sig fra det. Man kommer ud for en række situationer, hvor man lærer sig selv bedre at kende – og får feed-back på, hvordan man har taklet de forskellige situationer og opgaver. Denne kombination af praktiske øvelser og efterfølgende gennemgang og tilbagemelding giver udvikling på det personlige plan.

Ud af komfortzonen

Når man befinder sig i en mørk skov i Sverige eller på toppen af en klippe, står man pludselig i nogle situationer, som er uvante for de fleste. Det gør, at man rent mentalt skal bruge en masse ressourcer på at orientere sig, vurdere og tage nogle beslutninger. Dette skaber menneskelig udvikling, man bliver klogere på sig selv og kan bruge sin nye viden om sig selv hjemme på arbejdspladsen.
Coaching
Feedbacktræning
Et coachingforløb kan arrangeres både i og uden for virksomheden ...

Feedback har afgørende betydning for den personlige udviklling, og feedback kan heldigvis læres ...Dolphin Group A/S Mosevej 13 3630 Jægerspris Telefon 20 70 49 70 Email: se nr. 28661029
Copyright © Dolphin Group A/S - All Rights Reserved.

CMS system & Content Management System.